Schoorbakkehoeve

Maandmenu

 

MENU  december

( 2/12 – 31/12 )

Duo van wild- en ganzenleverpastei / uienkonfituur / rozijnenkrokant

Fazantenborst op Brabantse wijze / witlof / kroketten

Warme appeltaart / ijs

40 €

met aangepaste wijnen en koffie  + 16 €

MENU januari/ februari

(5/1 – 19/2)

Tongreepjes / preipuree / dugléré

Filet pur “Rossini” / wintergarnituur / kroketten

Quenelles / chocolade / crème anglaise / noten

40 €

met aangepaste wijnen en koffie  + 16 €

MENU maart

(22/2 – 26/3)

Bladerdeeggebakje / rode poon / gestoofde jonge prei

Parelhoen / voorjaarsgarnituur / soezenaardappelen

moelleux au chocolat

40 €

met aangepaste wijnen en koffie  + 16 €

MENU april + Pasen

29/3 – 30/4

asperges / gerookte zalm / Hollandse saus

rundslende / archiduc / fris slaatje / krielaardappelen

pallet van nagerechten

41 €

met aangepaste wijnen en koffie  + 16 €

MENU mei

3/5 – 4/6

asperges / Vlaamse wijze

parelhoen / lentegarnituur / kroketten

aardbeien / vanille-ijs

41 €

met aangepaste wijnen en koffie  + 16 €

MENU juni

7/6 – 2/7

ganzenleverpastei / scampi / rozijnenkrokant

rundslende / zomergarnituur / krielaardappelen

crème brûlée

41 €

met aangepaste wijnen en koffie  + 16 €

MENU juli

5/7 – 30/7

gerookte zalm / gerookte tonijn / garnalenkroket

rundslende / groentenboeket / kroketten

aardbeien / sorbet / champagne

41 €

met aangepaste wijnen en koffie  + 16 €

MENU augustus

2/8 – 3/9

scampi / garnalenkroket / gerookte tonijn

rundslende / fris slaatje / pepersaus / frietjes

pannacotta / aardbeien

41 €

met aangepaste wijnen en koffie  + 16 €

MENU september

6/9 – 8/10

bladerdeeggebakje / mosselen / grijze garnalen / kabeljauw

lamskroontje / seizoensgroentjes / gratin d’auphinois

crème brûlée

41 €

met aangepaste wijnen en koffie  + 16 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Max. 4 verschillende voor- & hoofdgerechten per tafel